MADAGASCAR

Een unieke bestemming met een mix van culturen, prachtige landschappen, unieke dieren en bijzondere planten en bloemen. Vriendelijke mensen met een innemende glimlach die hun een kijkje lieten nemen in hun eigen gebruiken. 

Borneo

Borneo is een ecologische weelde waar Moeder Natuur haar beste beentje voor gezet heeft. De enorme biodiversiteit van de fauna en flora zijn echte hoogtepunten en brengen je dichtbij de neusapen en de orang-oetans. Je wordt verwelkomt door de dwergolifanten. Van ver hoor je hun getrompetter. Achterna gezeten worden door makaken brengt je met beide voeten op de grond en doet je beseffen dat je in hun wereld binnen dringt

namibie

Land waar de zee tot aan de woestijn reikt. Land van immense verschillen. Van een plaats die op het eerste zicht levenloos lijkt is de realiteit verbazingwekkend vol leven. Je beleeft een intens genoegen van zowel groot als klein wild, zelfs van meer dan een uur op je buik in de woestijn liggen. Elke gedachte verdringend van mogelijks nieuwsgierige schorpioenen om toch die eetgewoonten van de kameleon te kunnen vastleggen.